reg_medlem2 
 
printable Utskriftsvänlig sida
Här kan vem som helst ställa en fråga, komma med konstruktiv kritik eller helt enkelt bara ösa beröm över föreningens slit. Var ödmjuk i dina formuleringar...
 
 
 
forum_public_activity_icon 
Diskussionsinlägg  (senaste visas överst)
 
tl Vägtryckning under Arnebovägen
tr
pixel

Inom kort skall Styrud trycka ett rör under Arnebovägen. Vid detta tillfälle behövs personer som kan eventuellt dirigera trafiken. Detta sker på dagtid och beräknas ta 4-5 timmar.

Senare innan inkoppling kan ske via röret behövs personer som kan handgräva några kort sträckor på grund av att det är svårt att komma till och att eldledningar skall korsas.

Anmäl dig till rombacka@swipnet.se 
Gösta Lundén - Måndag 9 Jan 2006
pixel
blbr
tlPlanerat driftstopp 13/12
tr
pixel

Tisdagen den 13/12 från kl 08:00 till c:a 20:00 kommer det att vara driftstörningar /driftstopp. Detta berör fler föreningar är Kareby Bredband och beror på att man driftsätter noder i Hålta.

Uppgift från Kareby Bredband

Gösta

 
Måndag 28 Nov 2005
pixel
blbr
tlHastigheten har ökat
tr
pixel

Hastigheten har nu ökat till 2 Mb både ut och in. Hastigheten innom näter har också ökat, har ingen uppgift  i skrivandets stund till vilken hastighet. Detta medger snabbare överföring datorer emellan innom nätet.

 
Gösta Lundén - Fredag 21 Okt 2005
pixel
blbr
tlInget nät med router
tr
pixel

En del har problem med routers, man blir tilldelad IP-adress men ingen nätmask. Detta gör att man inte kommer ut på nätet.

Detta har jag löst på flera ställen när det gäller fabrikatet Netgear genom att uppdatera brandväggen till senaste utgåvan för modellen. Kolla med era grannar så de inte sitter med detta problem.

Gösta L

 
Söndag 11 Sep 2005
pixel
blbr
 
tl pixeltr
pixel
 
Statistik
 
Medlemmar57
Avtal57
Inblåst fiber 57
Fastigheter57

 
Rishammar
 
Färdigställd87%
Medlemmar100% (57)
pixel
blpixelbr